Ochrana osobných údajov

Reštaurácia EAST Point Poprad

Ochrana osobných údajov

Ochrana súkromia Vaše osobné údaje

Ochrana súkromia zásady ochrany osobných údajov. Účelom týchto podmienok je informovať vás o spôsobe, za ktorých spracúvame vaše osobné údaje. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa ochrany vašich osobných údajov, neváhajte nám napísať. Osobné údaje spracovávame ako správca.

Osobné údaje, ktoré ste poskytli vyplnením kontaktného formulára, sa spracovávajú pre účely predzmluvných vzťahov a zodpovedania vašich dotazov. Tieto údaje sú spracovávané len počas doby nevyhnutnej na dosiahnutie stanoveného účelu.

Kontaktné údaje správcu:
Rastislav Peták
Letná 3372/25, 058 01 Poprad
IČO: 40725049
DIČ: 1046647448
Mobil: +421-903-532-556
Email: ub.viola@gmail.com
Web: www.eastpoint.sk

Prevádzka: Reštaurácia & Pizzeria EAST Point
Hodžova 3292/3, 058 01 Poprad
Mobil: +421-911-717-334
Email: info@eastpoint.sk
Web: www.eastpoint.sk

Osobné údaje spracovávame ako správca, čo znamená, že rozhodujeme o spôsobe, účele, dobe trvania a prípadne ďalších spracovateľoch, ktorí nám môžu pomáhať so spracovaním.

Kontaktné údaje na zodpovednú osobu:
V priebehu spracovania údajov nás môžete kontaktovať na telefónnom čísle +421-903-532-556 alebo e-mailom na ub.viola@gmail.com.

Osobné údaje sú spracovávané z nasledujúcich dôvodov a v rozsahu:

  1. Poskytovanie služieb, plnenie zmluvy:

    • Údaje spracovávané: E-mail
    • Účel spracovania: Tieto údaje sú nevyhnutné pre plnenie zmluvy, ako napríklad zabezpečenie Vašej objednávky a dodanie tovaru.

  2. Vedenie účtovníctva:

    • Údaje spracovávané: Fakturačné údaje
    • Účel spracovania: Vaše fakturačné údaje sú potrebné na splnenie zákonnej povinnosti pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov.

  3. Marketing - zasielanie newsletterov:

    • Údaje spracovávané: E-mail, Meno
    • Účel spracovania: Tieto údaje sa využívajú na účely priameho marketingu, konkrétne zasielanie obchodných oznámení. Ak ste naším zákazníkom, tento proces je realizovaný z oprávneného záujmu, predpokladáme totiž, že Vás naše novinky zaujímajú. Tento účel je aktívny po dobu 3 rokov od poslednej objednávky. Ak nie ste zákazníkom, zasielame Vám newslettery len s Vaším súhlasom, ktorý môžete kedykoľvek odvolať.

  4. Pokročilý marketing na základe súhlasu:

    • Údaje spracovávané: E-mail
    • Účel spracovania: Na základe Vášho súhlasu môžeme zasielať inšpirujúce ponuky tretích strán alebo využívať e-mailovú adresu na remarketing a cielenie reklamy na Facebooku. Tento účel je aktívny po dobu 3 rokov od udelenia súhlasu.

Osobné údaje budeme uchovávať po dobu premlčacích lehôt, pokiaľ zákon neustanovuje dlhšiu dobu k ich uchovaniu alebo sme v konkrétnych prípadoch neuviedli inak.

Zabezpečenie a ochrana Vašich osobných údajov sú nám veľmi dôležité. Dodržiavame platnú legislatívu a využívame moderné technológie na zabezpečenie a ochranu údajov. Nasledujú niektoré klúčové body týkajúce sa zabezpečenia a ochrany osobných údajov:

  1. Zodpovedné nakladanie s osobnými údajmi:

    • Nakladáme s Vašimi osobnými údajmi zodpovedne a v súlade s platnou legislatívou.

  2. Automatizované a neautomatizované prostriedky:

    • Pre spracovanie osobných údajov využívame kombináciu automatizovaných a neautomatizovaných prostriedkov.

  3. Uloženie na zabezpečených serveroch v EÚ:

    • Všetky údaje sú uložené na zabezpečených serveroch nachádzajúcich sa výhradne v Európskej únii.

  4. Moderné technológie:

    • Používame moderné technológie, ktoré zodpovedajú aktuálnemu stupňu technického rozvoja na ochranu osobných údajov.

  5. Technické a organizačné opatrenia:

    • Prijať a udržiavať všetky možné technické a organizačné opatrenia na zabránenie zneužitia, poškodenia alebo zničenia osobných údajov.

  6. Prístup k osobným údajom:

    • K Vašim osobným údajom majú prístup iba oprávnení zamestnanci a spolupracovníci, ktorí sú povinní dodržiavať prísne zásady ochrany údajov.

  7. Spracovatelia:

    • Na zabezpečenie špecifických spracovateľských operácií využívame služby a aplikácie spracovateľov, ktorí sú špecializovaní na bezpečné spracovanie údajov.

  8. Spracovatelia:

    • Zabezpečujeme, že výber nových spracovateľov bude spĺňať minimálne zákonom požadované nároky na bezpečnosť a kvalitu spracovania údajov.

  9. Spracovanie mimo EÚ:

    • Všetky osobné údaje budú spracovávané výhradne na území Európskej únie, zabezpečujúc tak dodržiavanie pravidiel ochrany údajov v EÚ.

V súvislosti so spracovaním a ochranou osobných údajov máte viacero práv, ktoré Vám zabezpečujú kontrolu nad Vašimi údajmi. Nižšie sú uvedené niektoré z týchto práv:

  1. Právo na informácie:

    • Máte právo byť informovaný o spôsobe, akým spracúvame Vaše osobné údaje. Tieto informácie sú dostupné v tomto dokumente, ale ak máte ďalšie otázky, môžete nás kontaktovať.

  2. Právo na prístup:

    • Môžete nám kedykoľvek požiadať o informácie o tom, aké osobné údaje spracovávame a prečo. Túto informáciu Vám poskytneme do 30 dní od Vašej žiadosti.

  3. Právo na opravu:

    • Ak zistíte, že Vaše osobné údaje sú nepresné alebo neúplné, máte právo na ich opravu. Toto právo môžete využiť kontaktovaním nás.

  4. Právo na obmedzenie spracovania:

    • Máte právo žiadať o obmedzenie spracovania Vašich údajov, napríklad v prípade, že si myslíte, že sú nepresné alebo že ich spracovanie nie je zákonné.

  5. Právo na prenosnosť údajov:

    • Ak si želáte presunúť osobné údaje k inému správcovi, umožníme Vám to v strojovo čitateľnej podobe do 30 dní od žiadosti.

  6. Právo na výmaz (byť zabudnutý):

    • Máte právo na výmaz Vašich osobných údajov. Toto právo je však podmienené určitými okolnosťami, napríklad ak neexistuje zákonný dôvod na ich ďalšie spracovanie.

  7. Právo podať sťažnosť:

    • Ak máte podozrenie, že spracúvame osobné údaje v rozpore so zákonom, máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov.

  8. Odhlásenie zo zasielania newsletterov:

    • Máte možnosť odhlásiť sa zo zasielania newsletterov kliknutím na odhlasovací odkaz v každej e-mailovej správe, ktorú Vám zasielame.

  9. Mlčanlivosť:

    • Zabezpečujeme, že naši zamestnanci a spolupracovníci sú viazaní mlčanlivosťou o Vašich osobných údajoch a bezpečnostných opatreniach.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo žiadostí ohľadom Vašich práv a ochrany údajov nás môžete kontaktovať na e-mailovej adrese: ub.viola@gmail.com.

Tieto zásady spracovania osobných údajov platia od 27.07.2022 a nahradzujú predchádzajúcu Ochranu údajov.

Vitajte v Reštaurácii

Vitajte v Reštaurácii & Pizzerii EAST Point Café Restaurant v Poprade!

Vitajte v reštaurácii naša reštaurácia ponúka skvelé jedlá, ktoré môžete vychutnať priamo u nás, alebo si ich môžete objednať na donášku. Sme tu, aby sme vám poskytli vynikajúce jedlá, či už si ich vezmete so sebou na cestu alebo si ich objednáte do domu. Máme bohaté menu, ktoré zahŕňa rôzne lahôdky pre každého.

Niektoré z našich služieb a ponúk:

  • Donáška jedla: Ak nemáte čas nás navštíviť, donesieme vám naše výnimočné jedlá priamo k vám domov.
  • Jedlo so sebou: Ak ste v zhonu a potrebujete rýchle občerstvenie, môžete si naše jedlo vziať so sebou.
  • Rozvoz jedla: Ponúkame aj možnosť rozvozu jedál v Poprade a jeho okolí, aby sme vám uľahčili obedovanie.

Naše špeciality:

  • Chutné obedy: Denné menu s bohatým výberom, aby sme vám ponúkli pestrosť a výbornú chuť.
  • Dobré jedlá: Sme hrdí na kvalitu našich jedál. Každé jedlo pripravujeme s láskou a starostlivosťou.

Iné služby:

  • Kaviareň: Ponúkame tiež kvalitnú kávu, aby ste si mohli vychutnať príjemný oddych pri šálke obľúbenej kávy.
  • Výborné jedlo: Naše menu obsahuje rozmanité jedlá od tradičných po moderné, aby sme uspokojili každého gurmána.

Otváracie hodiny:
Naše reštaurácia je otvorená počas pracovných dní. Počas víkendov podľa potreby. Pre aktuálne informácie o otváracích hodinách a menu nás môžete kontaktovať na nižšie uvedených kontaktoch.

Vitajte dúfame, že si u nás vychutnáte skvelé jedlo a príjemnú atmosféru! Ak máte ďalšie otázky alebo špeciálne požiadavky, neváhajte nás kontaktovať.

Vitajte v našej reštaurácii v Poprade!

Sme pyšní na to, že ponúkame výborné jedlá a poskytujeme príjemné priestory pre rôzne príležitosti. Naša reštaurácia je ideálnym miestom pre obed či slávnostnú večeru ponúkame tiež priestory na svadby, oslavy a rôzne rodinné udalosti. Tu je niekoľko dôležitých informácií o našej reštaurácii:

Naša reštaurácia je zameraná na ponúkanie výborného jedla a poskytovanie príjemného priestoru pre vaše oslavy a stretnutia.

Obedové menu:

Naše denné menu obsahuje široký výber chutných jedál. Snažíme sa ponúknuť kvalitné suroviny a variácie jedál pre každého.

Priestory na svadby a oslavy:

Naša reštaurácia ponúka pekné a pohodlné priestory na usporiadanie svadieb, osláv, a iných rodinných podujatí. Máme kapacitu 70 miest, aby sme zabezpečili dostatočne veľký priestor pre vaše podujatie.

Rodinná atmosféra:

U nás v reštaurácii vytvárame príjemnú rodinnú atmosféru, kde si môžete vychutnať výborné jedlo v príjemnom prostredí.

Dovoz jedla:

Ak nemáte čas nás navštíviť, môžete si objednať naše lahodné jedlá na donášku dovoz jedla domov.

Otváracie hodiny:

Reštaurácia je otvorená cez týždeň. Cez víkend s flexibilnými otváracími hodinami podľa potreby. 

Dobré jedlo

Vítame vás v našej reštaurácii a tešíme sa, že máte záujem o naše týždenné menu! Dúfame, že si u nás vychutnáte výborné jedlo a tešíme sa na vašu návštevu!

Všetky jedlá pripravujeme s čerstvými surovinami a s láskou k varení. Ak máte záujem o objednávku, môžete si jedlo buď vziať so sebou alebo využiť našu donášku jedla priamo k vám domov. Nezabudnite skontrolovať naše špeciálne ponuky a dezerty!

Teší nás, že máte záujem o našu reštauráciu v Poprade! Naša snaha spojiť tradičnú domácu kuchyňu s modernými prvkami gastronómie je v srdci toho, čo robíme. Tu je niekoľko dôvodov, prečo by ste mali navštíviť našu reštauráciu:

  • Tradičná domáca kuchyňa: Sme hrdí na našu schopnosť pripravovať výborné tradičné jedlá, ktoré potešia chuťové poháriky.
  • Priateľské ceny: Chceme, aby bolo kvalitné jedlo dostupné pre každého. Ponúkame výborné jedlá za prijateľné ceny.
  • Moderné prvky: Okrem tradičných jedál pridávame do našej ponuky aj moderné gastronomické prvky, aby sme vytvorili jedinečné zážitky.
  • Pekné prostredie: Veríme, že kvalitné jedlo chutí ešte lepšie, keď je servírované v príjemnom prostredí. Naša reštaurácia je navrhnutá tak, aby ponúkala pohodlné a príjemné miesto na jedenie.
  • Profesionálna obsluha: Naši členovia personálu sú tu, aby zabezpečili, že váš pobyt v našej reštaurácii bude príjemný a spokojný.
  • Chutné dezerty a káva: Po výbornom jedle si môžete dopriať chutný dezert a šálku dobrej kávy, aby ste svoj jedálny zážitok uzavreli s úsmevom.

Dúfame, že nám dáte príležitosť privítať vás v našej reštaurácii a poskytnúť vám skvelý gastronomický zážitok. Vitajte dúfame, že si u nás vychutnáte výborné jedlo a tešíme sa na návštevu!

Svadby oslavy akcie Poprad

Vitajte na našej webstránke, kde vám prinášame najnovšie informácie o našej reštaurácii EAST Point v Poprade na východe mesta. Naša reštaurácia je zameraná na ponúkanie výborného jedla a poskytovanie príjemného priestoru pre vaše oslavy a stretnutia.

Naša ponuka zahŕňa:

  • Výborné jedlo: Pripravujeme jedlá s láskou a starostlivosťou, aby sme poskytli autentický a lahodný zážitok. Naša kuchyňa kombinuje tradičné chute s moderným prístupom k príprave jedál.
  • Rozvoz jedla a dovoz: Ak si želáte vychutnať si naše jedlá pohodlne doma, ponúkame služby rozvozu jedla. Stačí si vybrať z nášho menu, a my vám jedlo donesieme až k vám.
  • Priestory na oslavy: Organizujeme oslavy a podujatia v našich pekných priestoroch. Nech už ide o rodinnú oslavu, firemný večierok alebo inú udalosť, s nami bude vaše podujatie nezabudnuteľné.
  • Donáška jedla a jedlo so sebou: Máte náhly hlad alebo máte skvelý obed radí aj doma? Využite našu donášku jedla alebo si objednajte jedlo so sebou.

Pre viac informácií o našej ponuke, menu a aktuálnych akciách nás môžete kontaktovať alebo navštíviť našu reštauráciu. Tešíme sa na vašu návštevu!

Naše služby

Ak hľadáte miesto na rýchly obed v Poprade s výborným jedlom, naša reštaurácia EAST Point je ideálnou voľbou. Ponúkame pestré denné menu s lahodnými jedlami, ktoré si môžete vychutnať priamo v našich priestoroch alebo v pohodlí vášho domova.

Čo Vám ponúkame?

Naše výhody:

  • Denné menu: Každý deň pripravujeme čerstvé a chutné obedové menu, aby sme ponúkli bohatý výber jedál.
  • Rýchly obed: Sme ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú rýchly obed bez kompromisov na kvalite.
  • Tradičné a domáce jedlá: Naša kuchyňa špecializuje na tradičné a domáce jedlá, aby sme priniesli autentický zážitok z chuti.
  • Donáška a dovoz: Ak nemáte čas nás navštíviť, môžete si objednať donášku jedla priamo k vám domov.
  • Pohodlné prostredie: V našich priestoroch vytvárame príjemné prostredie, kde si môžete vychutnať svoj obed.

Pozrite si naše denné menu a príďte k nám na výborný obed. Ak máte záujem o donášku jedla, tiež sme k dispozícii. 

Kaviareň Poprad

Kaviareň Poprad s dobrou kávou.

Reštaurácia Poprad

Reštaurácia Poprad s dobrým jedlom.

Pizza Poprad

Pizza Poprad s dobrou pizzou.

Vážime si váš záujem o našu reštauráciu v Poprade! Naša ponuka pizze je skvelým doplnkom k našim denným menu a ďalším jedlám. Tu je niekoľko dôvodov, prečo by ste si mali vychutnať našu pizzu:

  • Pizza s tenkým cestom: Naša pizza sa vyznačuje tenkým a chrumkavým cestom, čo dodáva jedinečnú štruktúru a chuť.
  • Bohaté obloženie: Sme presvedčení, že dobre obložená pizza je šťastná pizza. Ponúkame bohatý výber ingrediencií pre každý chuťový zmysel.
  • Pizza so sebou: Ak máte náhle chuť na našu pizzu, ale chcete si ju vychutnať v pohodlí domova, môžete si ju vziať so sebou.
  • Kvalitné nápoje: K pizza najlepšie padne kvalitný nápoj. Ponúkame čapované pivo, čapovanú kofolu a široký výber iných osviežujúcich nápojov.
  • Denné menu: Okrem pizze máme aj pestré denné menu s jedlami pre každodenný obed.
  • Príjemné prostredie: Pri konzumácii našej pizzy si môžete vychutnať príjemné prostredie našej reštaurácie.

Tešíme sa na vašu návštevu a dúfame, že si vychutnáte našu výbornú pizzu a ďalšie jedlá. Ak máte akékoľvek špeciálne požiadavky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať. Bon appétit!

Dúfame, že nám dáte príležitosť privítať vás v našej reštaurácii a poskytnúť vám skvelý gastronomický zážitok. Ak máte nejaké špeciálne požiadavky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na vás!

 

Reštaurácia

Dobrý obed a Vaša oslava v reštaurácii

Priestory na oslavy

Menu na oslavy narodeninová oslava

Čo Vás zaujíma?

Kontakt

Hodžova 3292/3, 058 01 Poprad
Prešovský kraj, Východné Slovensko
Telefón: 0911 717 334
Búrka

17.17°C

Poprad

Búrka
Vlhkosť: 67%
Vietor: WNW pri 5.66 M/S

Restaurant

  Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok
   09:00 - 16:00
Sobota - Nedeľa
   Otvorené podľa potreby.

Svadby a oslavy firemné akcie rodinné oslavy Poprad. Máte záujem, kontaktujte nás.